Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že ji na tenisovém trůně vystřídala Němka Kerber Angelique, je Serena Williams v až překvapivě skvělé náladě. Takhle nadšená a vysmátá nebývala snad ani po svých triumfech na turnajích. Že by nová láska na obzoru?

Pětatřicetiletá sportovní ikona se v těchto dnech oddává krásám Karibiku, konkrétně pobývá v Nassau na Bahamách, které je zároveň hlavním městem ostrovů. A není zde sama, jedná se o rodinný výlet s její maminkou Oracene i sestrou Venus. Dovolená takové sportovkyně pochopitelně není žádná válečka, a tak je jí možno na pláži spatřit převážně u sítě, kterak s ostatními hraje plážové hry.

S parťákem v zelených plavkách jim to očividně sedlo a po jejich výhře nad soupeři se na něj Serena vrhla s takovým nadšením, až mladík měl co dělat, aby její radost vybalancoval... Tenistka se ovšem nechtěla nudit ani chvíli, a když už se nehonila za míčem, vyrazila se sestrou Venus na člun či na vodní skútry nebo s parťákem boxovala u břehu. Nezbytnou výbavou vnadami obdařené sportovkyně byla i druhá podpůrná podprsenka, která jí pomohá i na kurtech podat ještě lepší výkony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám