Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlastina Svátková dostala nabídku zahrát si v seriálu Polda, kterou přijala, i když z charakteru své role radost příliš neměla. Její postava je popsána jako ‚vypočítavá panička‘ a ‚povrchní mrcha‘. „To nebyla nijak silná žena, která by stála morálně za svým mužem, ale žena povrchní, zhýčkaná luxusem a penězi. Taková zelená vdova, která čeká na svého úspěšného manžela. Razí si svoje koníčky a v momentě, kdy zatuší, že manžel půjde tak či tak do vězení, chce to nejlepší pro sebe,“ popsala Vlastina.

Hodně herců i hereček často říká, že negativní postavy se jim hrají lépe. Svátková to tak ale nemá. „Upřímně, já už jsem pak tu roli ani nechtěla hrát, protože už jsem pár takových povah hrála a nic moc mi nedávají. Tak jsem si řekla, že tohle už je snad moje poslední taková role,“ řekla.

Z čeho naopak měla velkou radost, bylo obsazení. Poldu hraje David Matásek, jejího manžela ztvárnil Marian Roden. „S Davidem Matáskem jsme byli milenci v seriálu Přešlapy a s Marianem Rodenem manželé ve filmu Gangster KA, takže oba herecké kolegy znám a hrát s nimi je moc fajn,“ pochválila si Svátková.

Ta se měla dle původní verze scénáře ukázat v plavkách, ale kvůli špatnému počasí při natáčení scéna v seriálu není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám