Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetileté Michelle Clavette se na internetu přezdívá nejkrásnější rybářka světa. Její fotky a videa z ‚akce‘ se stávají čím dál populárnější, ačkoli Michelle se své vášni věnuje pouze ve volném čase. Jinak se živí barvením vlasů. Mladá Floriďanka přičichla k rybaření díky tatínkovi, a to už v šesti letech. Momentálně žije na jihu Floridy, kterou si kvůli nespočtu možností k chytání ryb nemůže vynachválit.

První rybou, kterou se jí podařilo ulovit, byl sumec a od té doby už se na rybářské vlně vezla... Michelle není žádná křehká blondýnka s pěknou tvářičkou a parádní postavou, která si tu a tam jde zachytat ryby a při té příležitosti s několika kousky zapózuje. I když její plavky až překvapivě často ladí s úlovky. Clavette se úspěšně účastní i mnoha soutěží, například na rybářském turnaji v Saint Croix před dvěma lety i zvítězila. Kráska navíc zbožňuje cestování, a tak často tyto dva své největší koníčky kombinuje. Několikrát se proto vydala do Střední Ameriky nebo na Karibské ostrovy.

Ryby má Michelle v oblibě i na talíři, ale jinak respektuje veškerá pravidla a spoustu druhů jako delfíny, mečouny, kranasovce štíhlé a další pouští zpátky do vody. Uvidíme, zda ji někdy uvidíme třeba i ve vlastním televizním pořadu podobně jako našeho nejznámějšího rybáře Jakuba Vágnera.

Reklama

Další články

Načítám