Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sympatický moderátor Televizních novin na Nově Petr Suchoň pořádně naštval svého zaměstnavatele! Diváky oblíbený spíkr udělal něco, co mu vyneslo dokonce už druhý vytýkací dopis od vedení televize. Půjde brzy za svým kamarádem, průšvihářem Michalem Hrdličkou, nebo začne sekat latinu a zachrání se?

Zaručené zdroje z televize hovoří jasně: má malér jako hrom! „Šéfové ho mají rádi, je u nich za slušňáka, on taky je takový správňák, i když má svoje. Ale tohle prostě nemohli jen tak přejít. Asi před čtrnácti dny nepřišel na vysílání Poledních Televizních novin, ozval se prý až po nich. A protože to nebylo poprvé, letos se to už jednou stalo, poslali mu druhý vytýkací dopis. Jestli to zopakuje, může si rovnou balit,“ dozvěděli jsme se od velmi spolehlivého informátora.

„Mít dvě áčka v práci, to je o živobytí. Musel dostat přes prsty. Kdykoli teď něco zase provede, může se loučit s rozjetou kariérou na Nově. Rozhodně mu to nepomáhá k udržení pozice v televizi,“ přidal další zdroj. Podle jiného v tom může být moderátor částečně nevinně, když si s někým měl vyměnit službu a došlo tak ke zmatkům.

Nova se k průšvihu svého zaměstnance nechtěla konkrétně vyjádřit.

„Nezlobte se, ale tuto informaci vám nepotvrdím,“ uvedla tisková mluvčí Alžběta Cimová.

Sám moderátor nebral telefony a neodpověděl ani na zaslanou esemesku. Snad ale bude sekat dobrotu a své fandy bude přítomností na obrazovce těšit dál!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám