Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv televize Prima Sandra Parmová předvedla při focení kampaně hodně odvážný model. Výstavní tělo zahalila jen kabátem. "Focení trvalo několik hodin a musím přiznat, že jsem váhala, než jsem odhodila zábrany. Je to určitě moje nejodvážnější fotografie. Nakonec jsem ale s výsledkem focení spokojená, a to hlavně díky profesionálnímu týmu, se kterým jsem spolupracovala," řekla Sandra.

Sandra fotila kampaň na luxusní hodinky. "Na své první hodinky si pamatuju moc dobře. Byly to digitální hodinky značky Casio a měly černý plastový řemínek. Dostala jsem je v první třídě jako dárek k Vánocům. Asi si dovedete představit, jak jsem je opatrovala, tehdy to bylo opravdu něco,“ vzpomínala Sandra.

Sandra je v roli modelky pro kampaň vůbec poprvé. Přestože v minulosti měla k modelingu blízko, nakonec vyhrála jiná profese. "Před pár lety jsem se dostala do semifinále soutěže Elite Model Look. Pak už to ale nikam dál nepokračovalo, i když jsem dostávala různé nabídky na castingy a focení. V té době jsem už pracovala v Praze pro obchodníka s cennými papíry, a to pro mě bylo mnohem zajímavější," vysvětlovala Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám