Hlavní obsah
Článek

Co dělá dojem bezchybné pleti? Zcela určitě neviditelné póry a barevná sjednocenost. Tedy žádné rozšířené žilky, začervenání ani pigmentové skvrny. Samostatnou kapitolou jsou pak vrásky a pevnost pleti. Existuje vůbec síla, která dokáže všechny tyto problémy vyřešit? Dermatologové kliniky Asklepion vědí, že ano.

Pigmentace, žilky, vrásky… sbohem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ošetření, které byste letos na podzim neměli vynechat, je rejuvenace intenzivním pulzním světlem (IPL) Ellipse nové generace. Odstraňuje známky stárnutí pleti, sjednotí barevný tón pleti, zlepší ochablost kůže a odstraní jemné vrásky. IPL umí z pleti vyzmizíkovat rozšířené žilky či nepravidelnou pigmentaci, zlepšuje tonus kůže, obnovuje kolagenová vlákna v podkoží a umí toho ještě mnohem víc. Pokud ale máte pocit, že potřebujete zlepšit stav své pleti od podlahy, pak se ptejte na omlazení frakčním CO2 laserem. Vyhladí jizvičky po akné, stáhne póry a zatočí i s pigmentovými skvrnami. Výhodou ošetření je, že si jeho intenzitu a tedy i dobu hojení můžete v Asklepionu předem domluvit.

Krevní plazma a radiofrekvence: omlazení nemůže být intenzivnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Než nám sváteční dny začnou nabízet alko i nealko koktejly, nechte si jeden namíchat i pro svou pleť. Vzpruha z vlastní krevní plazmy, růstových faktorů krevních destiček a vitamínů nebo například kyseliny hyaluronové aplikovaná do kůže pomocí mezoterapie nastartuje regenerační procesy a zpomalí proces stárnutí. Dermatologové v Asklepionu účinky krevní plazmy ještě znásobí prohřátím hlubokých vrstev kůže radiofrekvencí eMatrix. Stimulace a zkrácení ochablých kolagenových vláken vede k okamžitému vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje. Mimické vrásky spolehlivě vyzmizíkuje aplikace botulotoxinu, kterou specialisté Asklepionu vyučují, a nenajdete proto větší odborníky.

Na ochablé kontury kyselina hyaluronová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte pocit, že se vám z obličeje vytrácí pevnost a kůže začíná být povadlá, domluvte si v Asklepionu aplikaci kyseliny hyaluronové. Ošetření, které se odborně nazývá konturní plastika obličeje, je rychlé a výsledek je vidět prakticky okamžitě. Pleť je vypnutá a omlazená. Výplně s kyselinou hyaluronovou se používají také k vyhlazení hlubších vrásek, propadlých jizviček nebo ke korekci a zvětšení rtů. Kyselinu hyaluronovou nebo již zmíněnou krevní plazmu je také dobré využít na hloubkovou hydrataci pleti. Na tu nesmíme zapomínat ani v zimě. Naše tvář se nám za to odmění.

Další články

Načítám