Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dosažením váhy 320 kilogramů dosáhla sedmačtyřicetiletá Američanka Pauline Potter i na Guinnessův rekord. Ovšem podobné prvenství by si většina lidí s radostí nechala ujít. Potter z kalifornského Sacramenta se totiž oficiálně stala nejtěžší ženou světa. Přestože jsou i takové ženy, které si právě tento rekord vzaly za svůj životní cíl jako třeba Susanne Eman či Donna Simpson, Pauline mezi ně nepatří a otevřeně přiznává, že by si přála zhubnout, a to rovnou o více než 220 kilogramů.

Obézní Američanka je přesvědčená, že si mnoho mužů myslí, jak se oddává každý den fantastickému sexu, někteří ji prý dokonce nazývají bohyní sexu, ale opak je prý pravdou. Na posteli se sotva otočí a má velký problém s každodenními činnostmi, těžko se dostává i do auta. Jejím snem je shodit více než 220 kilo, aby si mohla zajít zatančit, na výlety a aby se vešla do sedadla v divadle.

Žena říká, že za její morbidní obezitu mohou převážně její rodiče, jelikož ji od dětství zahrnovali nadbytkem potravin. S váhou má prý problémy i kvůli genům po rodičích. Její matka údajně vážila přes 180 kilogramů a otec měl ještě téměř o metrák více. Ani jejích osm sourozenců prý není v normě, kromě jediného prý všichni váží kolem 140 kilogramů.

„Všechno jsme doma řešili jídlem. Když jsme byli šťastní, slavili jsme jídlem. Když nám bylo smutno nebo jsme upadli a rozbili si koleno, hojili jsme to zmrzlinou,“ přiznává Pauline, které v současné době se všemi činnostmi vyžadující jen trochu náročnější pohyb, musí pomáhat její syn.

Reklama

Další články

Načítám