Hlavní obsah
Článek

Svatý Martin nepřivezl jen letošní mladé víno, ale taky pořádnou porci zimy. Že ji moc nemáte rádi? Pak se posaďte a rovnou z domu si na portálu Dovolena.cz od STUDENT AGENCY k.s. vyberte dovolenou v exotice. Díky opravdu nejširší nabídce od německých i českých CK na jednom místě ji pořídíte třeba v Emirátech již od 14 000 korun na osobu. A vydat se tam můžete třeba o jarních prázdninách.

Kapverdské ostrovy – tyrkysový ráj v Atlantiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V 15. století je objevili portugalští mořeplavci a začali jim přezdívat Zelený mys. Díky svojí výhodné poloze u rovníku jsou Kapverdy ideální destinací pro dovolenou kdykoliv během roku – slunce tady svítí neuvěřitelných 350 dnů v roce. Kromě toho vás ostrovy oslní také nádhernými plážemi s bílým pískem a průzračně čistým mořem. Pod mořskou hladinou se ukrývají působivé scenérie, které učarují nejen milovníkům potápění. Větrné podnebí a vlny dělají z ostrova jednu z nejlepších lokalit pro surfování hned po Havaji. Příjemným bonusem je pak to, že Kapverdy jsou vlastně blízko, ale zároveň nejsou jako jiná střediska v Evropě přeplněna turisty.

Spojené arabské emiráty – ohromující Dubaj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojené arabské emiráty jsou skvělou volbou pro všechny, kteří se chtějí vydat na dovolenou do exotiky, ale nechtějí cestovat příliš daleko. Let do Dubaje bez potíží zvládnou i děti a za pár hodin si můžete užívat nekonečnou relaxaci, koupání, ale i třeba nakupování. Dubaj je zároveň moderním a kosmopolitním městem, kde zábava nikdy nekončí. Večer se můžete vydat do zábavních nebo nákupních center s nekončícími možnostmi aktivit. Jde o vyhlášenou destinaci také pro milovníky golfu. Ceny zájezdů do Dubaje jsou letos velmi výhodné – tak neváhejte a vydejte se do této ohromující destinace co nejdříve.

Thajsko – země usměvavých lidí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mapě exotických destinací kraluje Thajsko – země usměvavých lidí a pozitivní energie. Tato země vás určitě nadchne, ať už chcete vidět buddhistické chrámy, nádherné pláže, užít si levné nákupy a skvělé jídlo nebo si vychutnat jízdu v tuk-tuku. V Bangkoku stojí za vidění buddhistický chrám Wat Pho, ve kterém se nachází obrovská socha ležícího Buddhy. Thajsko je vyhlášené především díky oslnivě krásným plážím. Pokud si chcete užít relax v soukromí, vydejte se na menší ostrovy. Ko Thao, ostrov želv, je maličký a pyšní se bujnou zelení a nádhernými romantickými plážemi. Ko Kood je známý pro svoje panenské pláže s tyrkysovou vodou.

Kuba – perla Karibiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kubu si zamilují cestovatelé, sportovci i ti, kteří si chtějí prostě odpočinout. Nádherný ostrov vyniká plážemi. Nejznámější je Varadero, jež se rozprostírá v délce 20 km. Kuba není jen plážová destinace, pokud se ji rozhodnete prozkoumat blíž, zjistíte, že nabízí i nádherné stezky pro treky. Balzámem pro oči jsou krásy národních parků Viňales a Topes de Collante s největším vodopádem na ostrově. Kubu si zamilují i nadšenci do potápění a šnorchlování. Nejvyhledávanější oblastí je souostroví Jardines de la Reina. Vstup je omezený, proto se těšte na neponičené útesy plné života. Na portálu Dovolena.cz najdete výběr zájezdů za nejvýhodnější ceny od českých i německých cestovních kanceláři.

Dominikánská republika – exotika na dosah

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už zamíříte do kteréhokoliv letoviska na Dominikánské republice, všude vás uvítají scenérie jako z plakátů. Zdejší pláže jsou nejkrásnější na Zemi – nejde o tvrzení cestovních kanceláří, takto je označila i světová organizace UNESCO. Specialisté Dovolena.cz vám poradí s výběrem vašeho vysněného zájezdu.

Další články

Načítám