Hlavní obsah
Článek

O Martinu Válkovou (35), herečku, která zazářila v seriálech Redakce, Pojišťovna štěstí nebo Četnické humoresky, se média před sedmi lety zuřivě zajímala. Měla totiž románek se synem Viktora Preisse Martinem Preissem (38) a kvůli ní se také bývalý moderátor Chcete být milionářem? rozvedl a odešel od manželky Kláry a dnes jedenáctileté dcery Viktorie. Málokdo ale ví, že dvojice záletníků (také Válková se v roce 2005 musela rozvést s manželem) už má dva syny a poměrně nedávno do toho také praštila!

"Brali jsme se v jižních Čechách před dvěma lety. Stále to platí a máme dva syny. S klukama toho máme až nad hlavu, takže další rozšiřování rodiny momentálně nepřichází v úvahu. Toť vše," potvrdil Super.cz stručně informaci Martin Preiss, který je známý svým chladným postojem k novinářům.

Ke sňatku došlo 28. července před dvěma lety v Třeboni na rybníku v okruhu nejbližších přátel a nebýt toho, že je Martina Válková, rozená Stehlíková, v nové komedii "Probudím se včera" mezi tvůrci uvedena již pod příjmením po manželovi, nejspíš by se o tom ani nevědělo.

Reklama

Další články

Načítám