Hlavní obsah
Článek

Adélu Gondíkovou (50) v poslední době vídáme spíše jako modelku než v její vlastní profesi herečky. Poté, co nafotila kampaň pro módní návrhářku Alenu Wilson, se stala tváří charitativního kalendáře s názvem Ulítaná, kde je i na titulní straně.

"Svůj vlastní kalendář, kde bych byla jen já, anebo nějaký vyloženě modelkovský, by mě asi dělat nenapadlo. Ale pokud jde o charitu, když mohu někomu pomoct, tak to podstoupím. A tady je to na konkrétní případ, neměla jsem s tím žádný problém, když mě Andrea Ježková oslovila," řekla nám na křtu kalendáře, který daly dohromady reportérka Primy Andrea Ježková, reportérka České televize Simona Votyová a fotografka Jana Hozová.

"Navíc se kalendář jmenuje Ulítaná, a to já jsem. Nejen teď po čtyřicítka, ale byla jsem ulítaná ještě mnohem dřív," vyznala se Adéla, která se fotila na motorce s vlající šálou na krku. "Ale motorka stála, takže to nebylo nebezpečné. Jenom mě z té polohy bolela záda," vysvětlila.

Adéla na křest zvolila kostýmek od návrhářky Wilson, jejíž je tváří, a nestačili jsme zírat, jak odvážně model pojala. "Díky spolupráci s ní nemám starost s tím, co si obléknout na sebe, když někam takhle jdu. Něco si od ní půjčím. Dneska je to zrovna tohle, a až tady jsem si říkala, jestli jsem to trošku nepřehnala. Ale pak jsem si řekla, že jedině tak přitáhnu pozornost k tomuto kalendáři a za to mi to stojí. Navíc mi řekla Lucie Benešová, že teď to ještě ukazovat můžu. Až mi to spadne na zem, tak už moct nebudu," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám