Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina amerických celebrit se nebojí dát nahlas najevo, že v prezidentském křesle nově zvolenou hlavu státu neakceptují. Některé dokonce hrozí opuštěním země. Výsledky voleb nechápe ani hollywoodský veterán Mickey Rourke, který si musel jít vybít zlost do boxerského ringu. Svým tričkem a bojovým nasazením dal přitom jasně najevo, koho si představoval v roli svého protivníka. Donald Trump (70) by si možná měl dát pozor, aby se hvězdě dramatu Wrestler někdy nepřipletl do cesty...

Přestože Rourkovi je už čtyřiašedesát, jeho kondice je obdivuhodná. Předvedl to ve středu pár hodin po uveřejnění výsledků voleb v losangeleské boxerské tělocvičně Wild Card Boxing.

Herecký drsňák, mezi jehož nejslavnější filmy patří Devět a půl týdne, Sejměte Cartera, Šňup, Iron Man 2 či Sin City trénoval v tričku s nápisem Fuck Trump, což zajisté nepotřebuje překlad. Když už ze sebe dostal tu největší zlost, přeci jen ukázal něžnější stránku a zapózoval se svým roztomilým pejskem rasy pomeranian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám