Hlavní obsah
Článek

Světem médií hýbe kauza, podle které tanečnice Zdeňka Piškuly (25) Veronika Lálová na StarDance podváděla s choreografiemi. Nakupovala je prý jinde, od jiných tanečníků a choreografů, a tím porušila pravidla soutěže. Odborný poradce StarDance Jan Onder se ale Veroniky zastává.

Choreografie za Lálovou údajně tvoří tanečníci Honza Dvořáček a Michal Mládek. „Platím to za nás oba, a je to tisícovka za lekci. Asi to budu po Zdeňkovi chtít. Všem někdo pomáhá, jen já mám kamarády, co mi nedají slevu,“ stěžuje si podle Blesku v SMS komunikaci Lálová na Piškulu i své kamarády, od kterých by čekala slevu.

Jako další využila služeb známé ruské choreografky Jekatěriny Slovikové. Lálová s ní trénovala choreografie do StarDance, a přes příslib jí za to nezaplatila. Když byly choreografie hotovy, jen jí Lálová sdělila, že je to pro StarDance a že je bude prezentovat jako své. „Ano, je to pravda, choreografii jsem pro ni dělala. Neměla ani slušnost se ozvat, kdy zaplatí. Je talentovaná tanečnice, ale takhle se chovat nemůže,“ potvrdila Jekatěrina.

Jan Onder se na to ale dívá jinak. "Je to nesmysl, protože já jsem tam jako odborný poradce, a kdyby chtěla od někoho choreografii, tak by si ji rozhodně nemusela kupovat, protože bych ji udělal. Nehledě na to, že Verča je zkušená. My jsme ty tanečníky vybírali jako velké profesionály. Takže podle mě je to nějaká blbost a kolem ní se pravděpodobně určitě objevili nějací takoví trochu mimozemšťani, nepříjemní a zlí lidé, kteří jí závidí. Je to nesmysl. Poznal bych to, vždyť je vidím každý den na tréninku," řekl Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám