Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (63) včera pokřtila své nové cédéčko. Šansonové ani filmové songy na něm ale tentokrát nenajdete.

„Jsou to klasicky nazpívané mantry sanskrtem. Nově zhudebněné a zaranžované mým dvorním klavíristou Jiřím Toufarem. Chtěla jsem si udělat radost a splnit si sen. Ta myšlenka zrála vlastně čtyři roky. Podnítila mě k tomu má učitelka jógy. Po všech peripetiích, které jsem při svých cestách v Himalájích zažila, jsme dospěli k tomu, že právě nyní je ten správný čas,“ řekla ke své nové desce Světlana.

Tu na křest přišli podpořit nejen přátelé a kamarádi, ale také dcera Pepina se svým synem Michálkem a novým přítelem. Tím je již pár měsíců herec Ondřej Kavan. Chyběl však její přítel Václav Pleska.

„Je zase za prací v Anglii. Pracuje pro cestovky a jezdí po Evropě. Vždycky od března do listopadu má třítýdenní turnusy, takže se domů dostane vždy jen na skok. Vánoce už snad strávíme v klidu a společně. I na cédéčku spolupracoval. Jsou v něm kromě fotek Moniky Navrátilové i jeho fotky a napsal do něj předmluvu,“ dodala Světlana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám