Hlavní obsah
Článek

Jen pár hodin poté, co se v USA sečetly výsledky prezidentských voleb, začalo v Brazílii klání Miss BumBum. Vítězství Eriky Canely na rozdíl od úspěchu Donalda Trumpa nikoho příliš nešokovalo.

Soutěž o majitelku nejkrásnějšího pozadí se letos v Brazílii uskutečnila už po šesté. Finále se zúčastnilo patnáct krásek s výraznými sedacími partiemi. Účastnice musely projít rentgenovým vyšetřením, které odhalilo případné umělé zásahy na jejich zadečcích. Plastiky prsou a obličeje však v soutěži překážkou nebyly.

Novou Miss BumBum byla zvolena Erika Canela reprezentující brazilský stát Bahia. Do hlasování přišlo přes 10 miliónů hlasů, což svědčí o tom, že o soutěž je stále větší zájem. Donald Trump jich pro srovnání ve volbách získal přes 59 miliónů.

Vyhlášením Miss BumBum 2016 skončilo kralování Suzy Cortez (33). Loňská vítězka si nejprve oblíbila Lionela Messiho, pak Gerarda Piquého a nakonec svým obdivem zahrnula Vladimira Putina. Erika Canela v hlasování porazila i matku s dcerou, které nakonec neuspěly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám