Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) se zanedlouho stane podruhé maminkou. S manželem Radkem Töglem už vychovávají syna Adriana a další potomek, jenž byl pro oba velkým překvapením, samozřejmě radostným, má přijít v lednu.

Andrea se v požehnaném stavu nevyhýbá společenským událostem, zvlášť těm s charitativním podtextem. S celou rodinou dorazila na křest osmého pokračování kalendáře nadačního fondu Mathilda s názvem Pomáháme pomáhat 2017, který vzniká na podporu chovu a výchovy štěňat vodicích psů a na pomoc nevidomým. Jedna z fotografií v něm patří i právě Andree.

„Těšila jsem se na focení. Přišli pohodoví lidé s úžasnými psy a na zahradě jsme spolu strávili příjemné chvíle. Sami doma pejska nemáme, nebyl by na něj čas. Ale máme syna Adrianka a ten vydá za tři pejsky, a v lednu přibude další miminko. Do toho stále ještě pracuji a mám spoustu práce v plánu,“ povyprávěla Kalivodová, která oplývá nejen už hodně velkým bříškem, ale i energií.

Na křtu samozřejmě nechyběla patronka a zakladatelka nadačního fondu hraběnka Mathilda Nostitzová, z dalších známých osobností pak badmintonista Petr Koukal nebo režisér Ondřej Kepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám