Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na začátku vysílání televize Nova před dvaadvaceti lety byl jednou z nejslavnějších tváří stanice, pak na delší čas zapadl, před pár lety se ale na Novu vrátil. A údajně s pořádně tučným příjmem! Jenže teď je vše jinak. Elitní šéf reportérů zpravodajství televize Nova Hanuš Hanslík byl na hodinu vyhozen z práce. O co šlo?

„Mohu potvrdit, že došlo k organizačním změnám, které se dotkly i Hanuše Hanslíka,“ reagovala PR manažerka Novy Alžběta Cimová na zvěsti o konci reportérské legendy v nejsledovanější televizi.

Neoficiální informace se samozřejmě různí. Jaká je skutečnost, ví stoprocentně jen samotný Hanslík a jeho dnes již bývalí nadřízení. Jedny naše zdroje mluví o tom, že se mu nelíbily poměry ve zpravodajství, že kritizoval některé reportáže, jiné zase o tom, že si za vše mohl sám.

„Co jsem slyšel, tak mu vytýkali, že neplní zadané povinnosti a že s jeho prací nebyli spokojeni,“ dozvěděli jsme se od pramene přímo z newsroomu Novy.

Sám Hanslík nechtěl svůj vyhazov, u kterého měla asistovat i televizní ochranka, nijak komentovat. „Nezlobte se, nebudu se vyjadřovat,“ řekl Super.cz s tím, že žádné soudní pře s Novou nechystá, není k tomu prý důvod.

Související témata:
Hanuš Hanslík

Reklama

Další články

Načítám