Hlavní obsah
Článek

Trvale sice žije za velkou louží, své fanoušky ale Lucka Vondráčková (44) zásobuje svými klipy častěji než většina v Česku žijících zpěvaček. Poté, co představila klip k písni Solnej sloup, který natočila během své krátké říjnové návštěvy, svým obdivovatelům přináší obrazové zpracování písně Mít Tebe blízko. Nový klip vznikl na píseň z platinového alba Oheň.

„Po pohádkové atmosféře chci divákům představit atmosféru našich koncertů a písničku Mít Tebe blízko. Točili jsme na každé z našich patnácti zastávek turné Kousek štěstí. Možná se v něm i najdete, pokud jsem si vás vytáhla na jeviště,“ směje se Lucie Vondráčková.

Dva klipy ale nejsou rozhodně vším, co Lucka stihla během čtrnáctidenní návštěvy své domoviny. Společně s Jolanou Voldánovou a komickým triem 3v1 připravila i velkou vánoční kampaň pro Konto Bariéry, která je realizována ve spolupráci s Galerií Myslbek. Lucie se podílela na designu svého vánočního balicího papíru, kde výtěžek z jeho prodeje poputuje na Konto Bariéry.

Zatím je ve hvězdách, jestli Lucie přiletí na předávání cen Český slavík Mattoni 2016. Ovšem svých fanoušků si velice váží, tak by nás překvapilo, kdyby se letos po úspěšném turné zapomněla v Kanadě.

Reklama

Další články

Načítám