Hlavní obsah
Článek

Populace Spojených států amerických se bude pravděpodobně muset vyrovnat s velkým úbytkem. Kromě všech ilegálních přistěhovalců, jež chce Donald Trump vyhostit, by měly hranice překročit i celebrity, jejichž názory se neslučují s politikou nového prezidenta.

Hvězdy amerického šoubyznysu proti republikánskému kandidátovi vedly štvavou kampaň a předháněly se v tom, kdo si do něj rýpne drsnějším způsobem. Spousta slavných tváří se nechala při zesměšňování ambiciózního miliardáře tak unést, že vyloučila možnost setrvat v USA po jeho zvolení. Při sčítání hlasů jim ovšem zamrznul úsměv na rtech.

Nejhlasitěji proti Trumpovi protestovala herečka Lena Dunham, která přislíbila, že pokud kontroverzní republikán zvítězí, přesídlí do Kanady. Donald tehdy prohlásil, že by to bylo obrovské štěstí pro celou zemi.

Společně s Lenou by si měla jednosměrnou letenku pořídit i Miley Cyrus, která měla stejný názor. Herečka Amy Schumer tvrdila, že se odstěhuje do Španělska, pokud volby nedopadnou dle jejího přání. Ten čas nyní nastal...

Některé celebrity si ovšem budou muset za vycestování z USA připlatit, protože zvolily vzdálenější destinace. Samuel L. Jackson dokonce prohlásil, že „svou černou p*del přesune do Jihoafrické republiky“. „Pokud bude zvolen, odstěhuju se na Jupiter,“ tvrdila Cher, která nejspíš opravdu nepochází z naší planety. Útěchu ve vesmíru by hledal i komik Jon Stewart, který vtipkoval o tom, že si po zvolení Trumpa pořídí raketu.

„Koupím si dům v nějaké jiné zemi. Nejsem jako ti lidé, co vyhrožují odchodem a pak zůstanou. Já tuto zemi opravu opustím,“ zavařila si před časem moderátorka Chelsea Handler. „Možná je čas na stěhování. Můžu si to dovolit,“ přisadila si před volbami Whoopi Goldberg. Nekompromisní přístup měl i herec Bryan Cranston a Kanadu si jako nový domov vybrala také Barbra Streisand.

Pokud celebrity opravdu naplní to, co slíbily, USA pod vedením Donalda Trumpa budou připomínat Půlnoční království z Pyšné princezny. Když se odmlčí i podporovatelky Hillary Clinton, mezi něž se řadí Madonna, Lady Gaga, Katy Perry, Beyoncé či Jennifer Lopez, USA se budou muset obejít bez zpěvu.

Reklama

Další články

Načítám