Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadat skvěle měla dlouho v popisu práce. Až do roku 2000 se totiž živila výhradně modelingem. A nic se na tom nezměnilo ani o šestnáct let později, kdy je z ní uznávaná a divácky oblíbená herečka, která letos exceluje v seriálu The Path.

Mnozí už jistě tuší, že jde o americkou hvězdu filmů Kiss Kiss Bang Bang, Gone, Baby, Gone, Zdrojový kód, Mission Impossible III a mnoha dalších Michelle Monaghan.

Čtyřicetiletou Michelle v úterý čekalo focení na pláži v Malibu, kde rajtovala jako malá holka ve vlnách, a bylo vidět, že v plavkách překypuje sebevědomím. A není se čemu divit, jako zralá žena má postavu lepší než většina dnešních dvacítek... Nemluvě o tom, že doma vychovává dvě děti - osmiletou Willow Katherine a tříletého Tommyho Francise. Oba potomky má herečka s australským grafikem Peterem Whitem, s nímž se seznámila na jedné párty již v roce 2000.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám