Hlavní obsah
Článek

Po premiéře divadelního zpracování pohádky Šíleně smutná princezna v divadle Studio Dva a vítězství v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas si Jan Cina (35) o Vánocích vychutná zasloužený odpočinek. My jsme se ho ptali, kde, jak a s kým bude trávit Štědrý den.

„Vánoce strávíme společně s mojí i Péťovou rodinou. Už jsme to zkoušeli v našem bytě, jeden rok jsme trávili svátky na chalupě, letos k nám mají přijet příbuzní z ciziny, a tak budeme zase v našem bytě, kde se sejdou rodiče a další blízcí,” nechal se slyšet stále populárnější herec.

Domácnost hereckého páru se sice o svátcích stane středobodem setkávání, příliš se u nich doma ale nevaří. „My všechny pohostíme, ale potraviny přijdou. Bude to na našich maminkách. Já jsem si ale letos říkal, že bych mohl upéct cukroví, tak jsem zvědavý, jestli se mi to nakonec podaří,” řekl Honza.

A jaké obyčeje se u Ciny a Vančury udržují? „Chodíme na Štědrý den na šneky a pak nás čeká štědrovečerní procházka. Myslím, že nás čekají tradiční české Vánoce,” říká Honza Cina.

Reklama

Další články

Načítám