Hlavní obsah
Článek

Vystupuje jako spasitel všech utlačovaných žen, ale před kamerami předvedl, jak jej dokáže vykolejit i celkem banální problém. Divže Zdeněk Macura (49) kvůli hmyzu v kuchyni nepovolal celou armádu.

V Prostřenu se tento týden setkaly známé tváře, které k sobě nejspíš po natáčení na přátelské kafíčko chodit nebudou. Během třetího společného dne řeč i zábava u stolu poněkud vázly, takže muselo dojít k narušení poklidného večera. Tohoto úkolu se zhostil Pavel Novotný, který s sebou ke Zdeňku Macurovi přivedl i několik nezvaných hostů z říše hmyzu.

Hostitel se nejspíš nejprve domníval, že jde o halucinaci, ale nakonec přítomnost cvrčků oznámil ostatním. Zdeněk inženýrský titul získal v technickém oboru, takže se v zoologii příliš nevyzná. Protože nevěděl, zda na kuchyňské lince přistáli švábi, ohrožené druhy z exotických krajů či rovnou návštěvníci z jiné galaxie, zavolal si o radu na tísňovou linku 112, jejíž operátoři běžně řeší zcela jiné problémy.

„Objevili se mi tady nějací velcí brouci. Já se bojím, že na ně šlápnu, jestli třeba nejsou chránění. Chci, aby si to vzala nějaká entomologická stanice,“ zpestřil Macura někomu večerní směnu u telefonu naprosto vážným tónem. Jeho bezradnost se nakonec stala nejzábavnější části setkání, během něhož mělo dojít i na pájení plošných spojů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám