Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je přesně měsíc šťastně vdanou paní a chystá se stěhovat do domu svých snů. V posledních týdnech jí ovšem na čele přibylo několik pomyslných vrásek. Nejmenovaný tuzemský bulvární týdeník o ní a její nejbližší rodině totiž uveřejnil vykonstruovaný článek plný pomluv a dezinformací. Zpěvačka se podle něj má stydět nejen za svou matku, ale také sestru, která se měla navíc v minulosti živit prostitucí. Velmi necitlivě časopis napadl také původ zpěvaččiny rodiny. Ilona, která je z celé záležitosti více než smutná, se rozhodla bránit a chystá se podat žalobu. "Není to poprvé, kdy jsem se přesvědčila, že lež má dlouhé nohy a šíří se rychlosti světla. Cítím jako svou morální povinnost své nejbližší chránit. Ten článek je plný lží a nesofistikovaných informací. Mou nejbližší rodinu velmi citelně poškodil, " brání se rozezlená zpěvačka. " Žijeme na malém městě, kde lidé takovým informacím věří a podle toho se na vás také dívají. Velmi to bolí," přiznává Ilonina mladší sestra Veronika Csáková.

Také proto, aby předešla dalším smyšleným lžím a dezinformacím, se Ilona pro Super.cz rozhodla poprvé otevřeně promluvit o komplikovaném vztahu se svou mladší sestrou. "Deset let jsem byla jedináček. Když máma z porodnice přivezla mou sestru, byla jsem šťastná. Veroniku jsem milovala. Když bylo Veronice pět let, odešla jsem na školu. O rok později jsem dostala angažmá do Laury a naše vztahy se pomalu zpřetrhaly. Na začátku devadesátých let přišel rozvod našich rodičů a pro mou maminku i sestru nastalo velmi neradostné životní období. Přesto jsme zůstaly v kontaktu a snažila jsem se jim pomáhat. Generační a komunikační propast se sestrou se nám ale dlouho nedařilo překonat. Odcizily jsme se. Měly jsme odlišné názory na náš osobní život a nedařilo se nám nacházet společnou řeč. Veronika v té době měla frustrující pocit z toho, že je sestrou slavné zpěvačky a její okolí jí podle toho klasifikuje," pokračuje Ilona.

"Naše cesty se znovu spojily v okamžiku, kdy se Veronice narodila prvorozená dcera Natálka (11) a o dva roky později Eliška (9). Díky rozkošným neteřím, ke kterým jsem okamžitě přilnula, jsme si k sobě pomalu začaly zase nacházet cestu a sbližovat se," přiznala Ilona, která je dnes se svou mladší sestrou v nepřetržitém kontaktu. "Podstatné je, že se máme rády, našly jsme společnou řeč, jsme rády, že se máme a sdílíme společně svoje radosti i starosti," potvrdila slova své starší sestry Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám