Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka a účastnice nejrůznějších televizních pořadů Alicia Douvall je všeobecně považována za modelku s největším počtem plastických operací. Ve snaze podobat se panence Barbie absolvovala údajně přes 350 procedur, za které utratila přes milión liber, tedy více než 30 miliónů korun.

Dnes šestatřicetiletá Alicia v posledních měsících přehodnotila svůj postoj a vystupuje mnohem přirozeněji, než u ní bylo zvykem, a to i na popud své jednadvacetileté dcery Georgie, která ji opakovaně prosila, aby za operacemi jednou provždy udělala tlustou čáru.

Mezi výčet modelčiných zákroků patří mimo jiné šest operací nosu, implantáty v pozadí i v obličeji, několik úprav prsou, zúžení pasu a další. Ve svém posledním rozhovoru pro magazín Closer dokonce Douvall varovala svou krajanku Lauren Goodger, jež si údajně také nechala do pozadí vpravit implantáty.

„Pokud to opravdu udělala, byla to velká chyba. Podle mě zachází příliš daleko a věřte mi, že vím, o čem mluvím. Mé implantáty mi způsobovaly obrovské bolesti,“ prozradila žena, která svou první plastiku absolvovala v sedmnácti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám