Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Melania Trump (46), rozená Knauss, je novou první dámou USA. Vnadná kráska je třetí manželkou Donalda Trumpa (70) a díky svým půvabům bude bezesporu patřit k ozdobám Bílého domu.

Rodačka ze slovinské Sevnice vyrostla v paneláku v rodině prodejce aut a módní návrhářky. V šestnácti letech se rozhodla prosadit jako modelka. A dařilo se jí! Pracovala pro velké módní domy v Paříži i Miláně, ale nakonec se jako řada dalších evropských modelek přestěhovala do New Yorku, kde pomalu, ale jistě pracovala na dosažení svého amerického snu.

Spolupracovala s věhlasnými fotografy, ozdobila titulky prestižních magazínů (Vogue, Sports Illustrated, GQ, Harper´s Bazaar a mnoha dalších), zářila v řadě reklamních kampaní a hlavně se uměla ve správný čas ukázat na správném místě. Později se věnovala návrhářství šperků a hodinek.

Zlom v jejím životě nastal roku 1998, když na jednom z mnoha večírků potkala miliardáře a realitního magnáta Donalda Trumpa, který ve sličné modelce okamžitě našel zalíbení. Velkolepá svatba za účasti celebrit se konala o pět let později.

Pikantní je, že mezi pozvanými hosty byli i demokratická senátorka Hillary Clinton s manželem, jež tehdy vůbec netušila, že se dojímá na svatbě člověka, který jí o několik let později uštědří drtivou porážku v prezidentských volbách.

Melania má s Donaldem Trumpem desetiletého syna Barrona. V prezidentské kampani manžela nadšeně podporovala a stála po jeho boku. Nejvíc o ní bylo slyšet na červencovém sjezdu republikánů, kde přednesla projev, který nápadně připomínal projev první dámy Michelle Obamy z roku 2008.

Od té doby ji Donald ke slovu moc nepouštěl a v den voleb dokonce nenápadně sledoval, zda správně vyplňuje hlasovací lístek. Díky svým modelkovským proporcím ale Melania svého chotě bude určitě skvěle reprezentovat a polahodí oku i jindy značně odtažitého ruského prezidenta Putina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám