Hlavní obsah
Článek

Takhle svůdnou a sexy jsme Simonu Krainovou (51) na fotkách ještě neviděli. Naše redakce získala exkluzivně snímky, které působí lehce kontroverzně. Trojice černobílých fotek popisuje příběh, který naznačuje, že Krainová strávila noc v hotelovém pokoji s jinou svůdnou kráskou.

Modelka, zahalená jen do spodního prádla, si nejdříve podobně oděnou ’kamarádku’ odvádí na pokoj, poté dochází k lesbickým hrátkám a poslední snímek popisuje dvojici po akci, kdy si Simona zapaluje cigaretu a druhá kráska odpočívá v peřinách.

Snímky, které se make-upem i účesy nesou ve stylu uvolněné atmosféry sedmdesátých let, má na svědomí fotograf Benedikt Renč.

„Samozřejmě je to všechno jinak, než to vypadá,” smála se Simona a jedním dechem dodala: „Možná to celé vypadá dost vážně, ale my jsme si během focení s celým týmem užili hodně legrace.” Simona se mohla před objektivem fotoaparátu uvolnit také z toho důvodu, že jí sekundovala její kamarádka. „Jen tak s někým bych si tohle nafotit nedovolila,” dodává Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám