Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Benešová (49) nikdy neodmítne účast na charitativních projektech. Na křtu kalendáře Ulítaná, kde je na titulní stránce její divadelní kolegyně Adéla Gondíková (50) a výtěžek prodeje je určený na nemocného malého Maxe, se matka čtyř dětí stala aspoň kmotrou. A pochvalovala si, že její vlastní děti už odrůstají a ona si po čtyřicítce užívá život.

"Nejstaršímu synovi už je skoro dvacet, dceři Sáře osmnáct, už se vychovávají sami, takže už mi zůstaly doma jenom dvě děti. Už nejsem taková ta matka pluku, dvě děti jsou už jen takové plivnutí do Stromovky," smála se.

"Užívám si toho, že mi ubyly povinnosti. Chodím ráda na akce, ráda cestuji, chodím s kamarádkami do kina, do vinárny, s manželem na večeře. Baví mě to. I když Larušce jsou teprve čtyři roky, tak ještě úplně vyhráno nemám," smála se.

"Za týden jedu na ledovec, protože manžel je vášnivý lyžař a jedeme otevřít lyžařskou sezónu, další týden pojedeme opět na hory a pak zas někam s kamarádkami. Dá se říct, že každý týden někde budu. A teď se aktuálně těším na husu, máme slavnostní večeři v restauraci s přáteli," pochlubila se.

Na to, že se cpe husami, ale Lucka rozhodně nevypadá. Zasloužilá matka má parádní figuru. "To je taky jen jednou za rok. Snažím se nejíst pečivo, jen zeleninu, maso a ryby. A s přílohami se také moc nekamarádím," prozradila svůj recept manželka Tomáše Matonohy (53).

Reklama

Další články

Načítám