Hlavní obsah
Článek

Jen pár dní dělí protagonisty od premiéry divadelního představení pohádky Šíleně smutná princezna (bude 25. 11.), a ti tak již představili i kostýmy výtvarnice Simony Rybákové, která pro ně připravila pětadvacet převleků zdánlivě jednoduchých střihů a tvarů, přesto velice zajímavých.

Skvěle padnou třeba oběma rádcům, které budou hrát Bob Klepl a Jan Kraus, kteří se v nich na zkoušce viditelně cítili velice dobře. „Po Praze bych v tom nešel, ale na scéně se budu vyjímat. Já v soukromí rádce nejsem, také bych neměl komu co radit, jedině své kočce nebo přítelkyni, ale ta za mnou přijede až za týden a radit si nenechá. Ovšem v Šíleně smutné princezně si to vynahradím jedna radost,“ uvedl Klepl.

Jak prozradil, filmovou verzi díla samozřejmě kdysi dávno viděl, znalost pohádky si ale po získání role nijak neosvěžil, jak vysvětlil, nebyl k tomu důvod. „Víte, já si vzdáleně pamatuji pana Kemra v téhle roli, ale ten je tak specifický, že kdybych ho napodoboval, tak by to byla jen imitace. A to teda ode mě nečekejte. Nechci být žádná imitace, hrát budu po svém. A samozřejmě hlavně podle pana režiséra,“ důrazně vysvětlil Bob Klepl.

Reklama

Další články

Načítám