Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krásná topmodelka Simona Krainová zná triky, jak kráse trochu pomoci a neztratit přirozenost. Mnoha ženám tuto cestu ukázala a pomohla k novému sebevědomí. Proč ji tato proměna rozplakala?

„Když ráno v zrcadle přestáváte poznávat tu optimistickou ženu a kouká na vás jiná žena s posmutnělým povadlým výrazem, řekla jsem si, že je čas něco změnit,“ popisuje paní Alena (55) důvod, proč se rozhodla pro změnu na Klinice Yes Visage, kde jí oporou byla právě Simona Krainová.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Omládněte během obědové pauzy 

Ne každý ví, že než je zapotřebí chirurga, mnoho projevů stárnutí a nedostatků v obličeji lze snadno vyřešit během 30 minut třeba v pauze na oběd a bez skalpelu. „Kvalifikovaný dermatolog si poradí s většinou problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, povadající či naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty nebo třeba s kruhy pod očima. Populární jsou i niťové liftingy či zpevnění, protože jsou rychlé, bez skalpelu a s ihned viditelným výsledkem,“ prozradili nám na dermatologii Kliniky Yes Visage, kde kromě Simony využívá služby většina našich známých osobností a celebrit. Toto jsou příklady proměn na klinice, jejíž patronkou byla právě Simona: 

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Více o moderních zákrocích v obličeji nebo pro termín nezávazné konzultace na www.yesvisage.cz

Ani skalpelu se již není proč bát

Nepodcenit prevenci v mladším věku a navštívit dermatologa znamená výrazně oddálit známky stárnutí a výkon chirurga. Když už je však potřeba řešit výraznější známky stárnutí jako u paní Aleny, není se čeho bát. „Dnes složité výkony nahrazují ty jednodušší a šetrnější s velmi dobrým efektem a kratší rekonvalescencí,“ popisuje posun v zákrocích na obličeji primář plastické chirurgie MUDr. Martin Molitor, PhD. Za pravdu mu dává i paní Alena: „Když se na sebe podívám, jsem velmi spokojená, povislé koutky se proměnily v úsměv a hlavně mám i oči namísto spadených víček. Zákroku v obličeji jsem se obávala, vždy jsem měla za to, že jsou to náročné a bolestivé výkony. Ale opak je pravdou.“ Více o chirurgické proměně paní Aleny a faceliftu ve videu níže.

Mladší a dojatá až k slzám

„Nejen péči tady na Klinice Yes Visage bych doporučila všem, ale ten lepší pocit a příliv nového sebevědomí, to opravdu stojí za to,“ popsala se slzami v očích Alena. A radostná slova nad novým životem dojala i Simonu, která jí stála při proměně po boku. „Ono stačí jen překonat prvotní ostych a jít se jen zeptat na nezávaznou konzultaci, co je možné a jak by mi mohl lékař pomoci. Jen si to vyslechnout. Mnoho z nás je pak překvapeno, jak někdy stačí i málo k výrazné změně k lepšímu a zároveň i šťastnějšímu pocitu ze sebe sama,“ doplnila Simona. O omlazující zákroky na Klinice Yes Visage je veliký zájem a to nejen mezi našimi slavnými. Využívají totiž moderní šetrné postupy, které zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev. Vyhrajte si proměnu se Simonou zdarma i vy. Více na webu kliniky na www.yesvisage.cz.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám