Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejlepších českých zpěvaček Bára Basiková (61) se rozhodla změnit image. Sundala dlouhou hřívu, ke které jí pomáhalo prodloužení vlasů, nechala si udělat nový účes a i barvu vlasů zvolila jinou. Když si k tomu ještě vezme usedlé šaty, které většinou nosí dámy v letech, nikdo ji nemá šanci poznat. Podívejte se na Bářinu šokující proměnu ve fotogalerii.

Basiková se po této překvapivé přeměně objevila na prezentaci celostátní kampaně Dej si bacha!proti HIV/AIDS. Kdyby nepromluvila, nikdo snad nepozná, že před ním stojí slavná pěvecká diva. "Změna je život. Takhle to mám pořád. Jednou dlouhé vlasy, jindy krátké. Baví mě to střídat. Byl nejvyšší čas na změnu," tvrdí Bára s tím, že rodina ji neodsoudila. "Manželovi se to moc líbilo. I dcerám. Ty jsou přitom ke mně velmi kritické. A usedlejší šaty jsem dnes volila vzhledem k charakteru akce. Domluvili jsme se, že budeme působit seriózně," uvedla Basiková.

Ta se kampaně, která chce upozornit na to, že většina Čechů se nebojí smrtelné nemoci a vede rizikový sexuální život, zúčastní z osobních důvodů. "Na AIDS mi zemřel blízký kamarád gay. Byl to herec. Nejhorší je, že si za to mohl sám. Mottem kampaně Dej si bacha! je, aby lidé pochopili, že je to v jejich rukou. Aby nehazardovali se svým životem," říká majitelka úžasného hlasu, která prý sama nikdy testy nepotřebovala. "Nejsem a nikdy jsem nebyla promiskuitní. I partnerům jsem věřila. Vždy jsme spolu nejdřív chodili a až pak měli intimnosti," dodala Bára Basiková s tím, že i své dvě dcery strašila nemocí AIDS a tak si nyní dávají pozor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám