Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny jsou pro Bereniku Kohoutovou z pracovního hlediska velmi důležité, neboť jsou v plném proudu zkoušky divadelního zpracování oblíbené české pohádky Šíleně smutná princezna. Herečka, která má od narození sníženou imunitu, tedy nenechala nic náhodě a pro povzbuzení obranyschopnosti organismu vyhledala alternativní pomoc.

„Bývám často nastydlá a celý život se s tím peru. Nechtěla jsem před premiérou onemocnět, tak jsem si na doporučení mé dobré kamarádky zašla na akupunkturu,” prozradila nám herečka, která nám zároveň ukázala několik kuliček připevněných na levém ušním boltci čtverečky náplasti.

„Chtěla jsem vyhledat někoho, kdo by mi pomohl s mojí špatnou imunitou. Zkoušela jsem západní i čínskou medicínu a tohle mi přišlo jako takový bezbolestný, rychlý a efektivní způsob řešení,” krčí rameny Berenika, které ne zcela tradiční procedura zatím zabírá.

Reklama

Další články

Načítám