Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) minulý týden podstoupil dlouho plánovanou operaci zad. Mistra trápily bolesti plotének. Nyní poprvé po operaci promluvil. Doufejme, že zdravotním problémům dal Karel už sbohem. "Měl jsem nějaké potíže, se kterými už nějakou delší dobu chodím na vyšetření. Rozhodlo se, že se to musí řešit operativně, takže jsem šel. Nikdo cestou, když jsem tam šel, se mě neptal, na co jdu, a proč tam jdu, takže jsem to ani nikde nevytruboval, kam jdu, a zase mě prostě otevřeli, sešroubovali, sešili a v pohodě jsem šel domů," řekl Top Star magazínu Gott.

"Cítím se dobře, protože pořád žiju v naději – a to samozřejmě posiluje a vytváří dobrý pocit. Konečně si můžu přemýšlet o svých věcech, něco přečíst, něco vymyslet a cítím se dobře," upřesnil Mistr.

Karel Gott také ujistil fanoušky, že se 26. listopadu zúčastní předávání cen Český slavík. "Zúčastním se určitě a těším se moc na to, že se po dlouhé době setkám s kolegy a že si vyměníme řadu pracovních zkušeností, že si popovídáme o zkušenostech v technice zpívání, a těším se samozřejmě na atmosféru, která bývá při Slavíku," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám