Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Těm, co máte rádi, můžete koupit cokoliv. Televize, telefony, notebooky, parfémy, šperky jsou fajn, ale dají se rozbít, ztratit, nebo prostě zastarají. Jsou to dárky skvělé, ale nevydrží. Pro ty, na kterých vám záleží úplně nejvíc, potřebujete mnohem víc. Potřebujete dárek, který nečekají. Dárek, který by si sami nekoupili. Dárek, na který budou vzpomínat celý život. A my víme, jaký dárek tyto podmínky do puntíku splňuje.

Létat může přece každý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prozradíme vám tajemství. Můžete létat. Vy, vaši blízcí, dokonce i vaše děti, pokud jim už bylo alespoň 5 let! A není to vůbec složité. Stačí jen přijít k nám a položit se do proudu vzduchu, který vás vynese vzhůru, a vy poletíte. Je to vážně jednoduché. A jako bonus dostanete zadarmo záznam z vašeho letu.

Létejte jako superhrdina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadit si na nohy trysky a vylétnout nad vodní hladinu nebylo nikdy snadnější. Neskutečný vynález americké armády můžete mít na nohách už příští léto. Stačí se jen soustředit na rovnováhu a letíte jako superhrdina, plavete jako delfín a při obojím vypadáte dost dobře. Zkuste si pocit superhrdinů a plno srandy na vlastní kůži.

Ferrari za 7 miliónů jen pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rudá barva, brutální zvuk a výkon 570 koní s maximální rychlostí 325 km/h. Přesně toto auto můžete sami řídit. Na okresce, na dálnici a nakonec...na letišti! Kde na to můžete šlápnout a jet, co to dá, klidně přes 300 km/h. Sešlápněte plyn červeného Ferrari a nechte se zamáčknout do sportovních kožených sedaček!

Nechte se vycvičit speciální jednotkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mají speciální výcvik, bleskové reflexy a poradí si v každé situaci. Zásahová jednotka je parta tvrdých chlapíků a vy se můžete stát na půl dne jedním z nich. Obléci si jejich výstroj a naučit se základy taktiky, osvobozování rukojmích a další věci, které v životě nezbytně potřebujete! A víte, že si budete moci zastřílet z Kalašnikova?

Romantika v horkovzdušném balónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představte si, že se k proutěnému koši připevní obří balón naplněný horkým vzduchem a vy se v něm vznesete do oblak. Všude je ticho a vy vidíte svět tak, jak ho vidí jen ptáci. Necháváte se unášet větrem a sníte o světě, kde člověk může létat vysoko nad lesy, domy i řekami.

Nikde nenajdete lepší nabídku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poukaz na zážitek platí 12 měsíců a dostanete k němu zadarmo dárkové balení a úrazové pojištění. A kdybyste se náhodou netrefili do vkusu, zážitek se dá bezplatně vyměnit za jiný z nabídky Zážitky.cz. No nekupte to! Všechny zážitkové super-akce najdete pod tímto odkazem. Tak rychle, než bude pozdě!

Další články

Načítám