Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá účastnice pěvecké soutěže X Factor Chloe Khan přehazuje peníze vidlemi, a tak se ve volném čase může směle věnovat svému největšímu koníčku. Předvádění se na veřejnosti.

Tentokrát se však rozhodla být za aspoň malou slušňačku a na předávání hudebních cen MOBO Awards, které se konalo ve skotském Glasgow, poněkud ubrala ze svých výstředností, což znamená, že se místo svlékání na nevhodném místě oblékla do bílých šatů s obrovským výstřihem.

Jestliže chtěla působit elegantním dojmem, moc se jí to nepovedlo. Pokud by se totiž volila královna nevkusu, Chloe by s přehledem zvítězila. Obrovská silikonová ňadra se jí do šatů téměř nevešla a budila pozornost všech přítomných fotografů.

Chloe si zájem o svou osobu nadmíru užívala, byť opět působila zbytečně lacině. Televizní hvězdička se na výsluní dostala z úplného dna. Coby bývalá prostitutka byla z X Factoru vyloučena kvůli šňupání kokainu.

Ani to ji však nezastavilo, aféra jí paradoxně pomohla a nakonec se dokázala proslavit víc než ostatní soutěžící. Společně s dnes již exmanželem, milionářem Johnem Greyem, založila web zprostředkovávající striptérské služby. Byznys se rozjel na plné obrátky a funguje i poté, co se manželé rozešli. A z chudé Chloe se rázem stala bohatá panička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám