Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyznavači zimních radovánek netrpělivě očekávají první sníh, zatímco milovníci tepla by nejraději přestáli zimní období bez mrazů a sněhu. Ale zima přijde a je tedy potřeba se na ni připravit. Ano, vyberte si už teď a připravte se na záplavu sněhu, ale i na zimní radovánky.

I ve vlně můžete vypadat sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tradičním vláknem je od pradávna vlna. Protože každý z nás má rozdílnou vnímavost pokožky, používáme pro výrobu funkčního prádla a ošacení nejjemnější vlnu ovcí plemene Merino s průměrem vlákna 16 mikronů. I takhle jemné vlákno může někoho škrábat. Kombinací s moderním vláknem Moira vznikne pletenina s vysokou termoizolací, prodyšností, rychlým odvodem potu a hlavně neškrábe a nekouše.

Pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlákno Moira je zapleteno na rubní straně pleteniny, přiléhá k pokožce a umí dokonale regulovat míru vlhkosti a tepla. Vlněná vlákna tvoří líc a zvyšují termoizolaci. Námi používaná vlna je ošetřena technologií Superwash proti plstnatění. Kombinace vláken Merino a Moira přináší vynikající vlastnosti, a proto je možné tuto kombinaci uplatňovat ve všech skupinách ošacení.

Kolekci vlněných výrobků vévodí komfort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měkce přiléhavé střihy, módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény materiálů, komfort užívání, snadná a levná údržba, to je současná nabídka Moiry. Dámské modely, určené jako druhá vrstva, jsou z těžších pletenin a zaručují vyšší termoizolaci. Jsou vhodné pro sport, ale i pro běžné denní nošení. Zkuste jejich pohodlí. Uvidíte, že nebudete zklamané.

Oblečení z vlny užijete pro sport, do zaměstnání i pro odpočinek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánské svetry jsou v zajímavém střihovém provedení, některé fazóny s uplatněním sofschellu na ramenou a kapsami ukrytými v členění předního dílu. Tradiční vlna v kombinaci s vysoce technizovaným vláknem Moira nabízí nebývalý komfort. Tlumená barevnost vychází z trendů nadcházejícího zimního období letošního roku. Všechny vyráběné fazony se vyznačují pohodlným střihem, který nebrání v pohybu.

Tričko, mikina, svetr, ale i prádlo má společného jmenovatele - vlna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace vlny Merino a vlákna Moira umožňuje využít bezešvou technologii pro jemnou a pružnou pleteninu, uplatněnou u některých fazón prádla. Prostorovou vazbu, zajímavý design a hlavně - dokonalý komfort i při největší fyzické zátěži oceníte při běžném denním nošení, jízdě autem a při všech sportech. Kombinace materiálů zaručuje vysokou termoizolaci a odvod vlhkosti. Velmi jednoduše se udržuje.

Další články

Načítám