Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Výrazný úbytek váhy Celii Shroder (32) spokojenost nepřinesl. Američanka se sice zbavila tuku, ale jako památka na těžkotonážní období jí zůstal nehezký kožní převis.

Celia měla sklony k nadváze už v dětství a v jedenácti letech musela nosit oblečení pro dospělé ženy. Spolužáci ji tehdy šikanovali a kvůli obézní postavě se jí vysmívali. Přebytečných kil se však zbavila až v době, kdy se stala matkou.

Boubelka z Colorada si před pěti lety uvědomila hrozbu pro svou tehdy tříletou dceru Carmyn. Celia, jejíž váha dosáhla 175 kilogramů, se obávala, že se jejímu potomkovi jednou budou děti smát, protože bude mít tlustou mámu. Tato představa ji natolik vyděsila, že absolvovala operaci žaludku, díky níž zhubla metrák.

Po razantním úbytku hmotnosti se ovšem objevila estetická závada. Její kůže se totiž dlouhé roky přizpůsobovala tukové zásobě a po zhubnutí se nedokázala smrsknout. Celii tak čekala další operace, při níž jí byl odstraněn 45centimetový převis. Až nyní je se svým tělem konečně spokojená, protože nevypadá jako koule ani jako tající sněhulák.

Reklama

Další články

Načítám