Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tříletý vztah Kamily Nývltové (34) s tanečníkem je už dávno minulostí. Tanečník ji nahradil zpěvačkou Hanou Holišovou, ale Kamila od rozchodu novou lásku nenašla. "Někteří lidé okolo mě mi stále mé kolegy podstrkují. Neříkám, že chlapi, jako jsou Dan Hůlka, Pepa Vágner a další, nejsou krásní a fajn. Ale my jsme opravdu jen přátelé. Chodíme spolu do práce, hrajeme milence v muzikálech, to ale neznamená, že jsme milenci i v reálném životě," řekla s úsměvem Kamila.

"Nového partnera nemám, určitě bych se vztahu nebránila, ale zatím nepřišel nikdo, s kým by přeskočila pověstná jiskra. Tak si lásku teď vynahrazuji hudebně," řekla Super.cz Kamila, již za pár dní vydává novou desku s názve Moje lásky.

Na tomto albu zpívá duety se svými hudebními láskami Josefem Vojtkem, který jí na desku napsal hned tři skladby, Leonou Machálkovou, ke které vzhlížela Kamila již od dětství, nebo Michalem Davidem, Olgou Lounovou, Vildou Čokem, Michaelou Gemrotovou a Marianem Vojtkem. Coby patronka pěvecké soutěže Česko zpívá si také vybrala na duet zástupce z řad soutěžících, malou talentovanou slečnu Ines Ben Ahmed.

Pyšná je Kamila na duet se svým otcem Leošem Nývltem, který je skvělý zpěvák a muzikant. "Taťka je úžasný zpěvák, před mnoha lety byl na jediné u nás v té době populární pěvecké soutěži a tam vyhrál druhé místo. Tenkrát to byl velký úspěch a písničku mu na míru napsal sám Lešek Semelka, který byl tehdy jedním z nejuznávanějších muzikantů. Taťka dodnes aktivně hraje a zpívá, má i svoji kapelu Geny, ve které jsem já vlastně vyrostla a naučila se zpívat s živou hudbou," řekla pyšně Kamila.

O práci Kamila nouzi nemá. "Čekají mě dva náročné měsíce, křest desky, adventní koncerty, různá vánoční vystoupení a v lednu hned novoroční koncerty a plesy. Do toho hraji v divadlech. Abych to vše ustála, nastolila jsem si tvrdý režim, jím zdravě a pravidelně, sportuji, teď dokonce i boxuji, abych měla kondičku," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám