Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Druhá Vicemiss České republiky 2001 Andrea Vránová (29) je stále ve formě. Vránová, která pustila modeling na druhou kolej a především se věnuje svým dvěma dětem a předcvičování pilates, nafotila tento týden několik snímků do chystaného kalendáře na podporu dětského domova v Mariánských Lázních a vypadá stále velmi sexy.

„Fotografování jsem si velice užívala. Po dlouhé době jsem opět kývla, že něco nafotím a jsem ráda, že jsem tak učinila. S Danielem Zahrádkou jsem fotila poprvé a nemůžu si spolupráci s ním vynachválit. Hlavně pro mě bylo důležité, že je to pro dobrou věc,“ svěřila se Super.cz modelka, která se rozhodla po dlouhých měsících opět vrátit na přehlídková mola.

„Dlouho jsem sama se sebou nebyla spokojená. Přece jen už mám svůj věk a dvě děti. Říkala jsem si, co mezi těmi holkami dělám. Teď ale cvičím a nabírám druhý dech, takže mě čekají ještě nějaké přehlídky. Vše je ale zatím v jednání,“ pochlubila se Vránová, která nejenže stíhá fotit kalendáře, domlouvat si přehlídky, navíc je maminkou na plný úvazek.

„Anička letos šla do první třídy, takže je to trošku boj. Ze školky totiž není zvyklá hlásit, že má nějaké úkoly, takže se už stalo, že ho psala na poslední chvíli až ráno. Ale už jsem ji pokárala, takže se to snad nebude opakovat,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám