Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Markéta Stehlíková, která od září rozšířila řady protagonistů nekonečného seriálu Ulice, si vyzkoušela roli fotomodelky a stala se tváří vlasové kolekce The Women Power. Přiznává, že má ráda výzvy, a nebojí se téměř ničeho, dokonce ani obarvení vlasů na fialovo.

"Šla jsem do toho naplno a nechala jsem si změnit i účes. Fialové barvy jsem se bála, ale nakonec jsem zavřela oči a otevřela je, až když to bylo hotové, a dobrý," popsala proces příprav herečka.

"Krátké vlasy jsou vždy výzva, a i když to tak na první pohled nevypadá, dá se s nimi velmi dobře pracovat. Navíc s Markétou to šlo samo, je to krásná žena, krásná duše a veselá kopa. Nemohli jsme si lépe vybrat,“ řekl kadeřník Honza Kořínek.

Přesto brzy po focení herečka výraznou změnu zase nechala přebarvit zpět do původní podoby. "Nebylo to proto, že by se mi to nelíbilo, ale protože teď mám pracovní závazky, při kterých musím být spíš přirozená než výrazná," vysvětlila herečka, která nemůže měnit svůj vzhled právě i kvůli televizní roli.

"Je to pro mne něco nového, jsem ráda za tu zkušenost. Ale vůbec to neznamená, že bych zanevřela na divadlo anebo na koncerty s mojí kamarádkou Bárou Polákovou, to vůbec ne," dodala brunetka.

Reklama

Další články

Načítám