Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Petru Janů (71) jsme potkali v zákulisí soutěže Hasič roku, kde vystupovala. A prozradila nám, že pro muže v uniformách měla vždycky slabost. Tedy, ne že by kvůli nim páchala přestupky nebo zakládala požáry, ale velmi ráda se na ně podívá.

"Doma mi naštěstí nikdy nehořelo, to nevím, co bych dělala. Ale hasiče strašně obdivuju, to jsou zaprvé pěkní chlapi, a pak jsou to hlavně hrdinové," svěřila. V Americe bývají hasiči idoly žen, zpěvačka tenhle trend obhajuje i v Česku.

"Jsou to opravdu moc pěkní chlapi, ale i vojáci vypadají dobře, hlavně ti velitelé. Uniformy se mi u mužů strašně líbí už od mládí. Tedy tak od pětadvaceti, v patnácti pro mě byli vojáci ještě moc staří, tak jsem je ještě moc nežrala," smála se.

Nic nemá ani proti mužům zákona v uniformě. "Já s policisty vycházím dobře, mám s nimi dobré zkušenosti. Dá se s nimi mluvit, jsou slušní. Vždycky, když něco provedu, tak vím, proč mě staví, okamžitě se k tomu přiznám, nediskutuju, protože mají pravdu a kolikrát se to třeba vyřeší i domluvou," řekla nám a ukázala i to, jak předvádí účinnou lítost.

Petra je teď, v předvánočním období, v jednom kole. "Čeká mě předvánoční zápřah, asi jako každého. Poprvé v životě mám koncert potichu, tak na něj mám zkoušky. Do toho normální koncerty, všelijaké vánoční akce. Zastavím se 23. prosince v Jeseníku, a pokud napadne sníh, tak hrozí, že tam strávím i Štědrý večer," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám