Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Blíží se vánoční svátky a to znamená spoustu vaření, pečení a výborného jídla. Užijte si sváteční vaření na maximum! Vybavte svou kuchyni stylovými doplňky a praktickými pomocníky, kteří se rozhodně neztratí. Velký výběr vybavení kuchyně i originálních tipů na dárky pro vaše blízké nyní na 4home.cz. Akce platí do 20. listopadu 2016 nebo do vyprodání zásob.

Do vaření zvesela se slevou 31 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečná kuchyňská výbava ve výhodné sadě. Originální motiv konopných listů na kvalitní bavlně z vás udělá kuchaře s velkým K. Sada obsahuje zástěru, chňapku a 3 utěrky se stejným motivem. Vše můžete zakoupit i jednotlivě. Skvělý tip na dárek.

Oblíbená kolekce forem a plechů na pečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné a praktické formy i plechy na pečení, které potěší každou hospodyňku. Elegantní béžovo-hnědé i klasické černé formy mají kvalitní nepřilnavý povrch. Dokonalá výbava, která nesmí chybět v žádné kuchyni. Vybírejte z několika druhů forem pro každý váš oblíbený pokrm.

Výhodná sada se sobíky a slevou 31 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozveselte si vánoční pečení i rodinné vaření. Originální motiv sobíků pobaví všechny s hravou duší a vnese spoustu radosti nejen svátečním dnům. Sada je vyrobená z kvalitní bavlny a obsahuje zástěru, chňapku a 3 utěrky se stejným motivem. Vše můžete zakoupit i jednotlivě. Skvělý tip na dárek.

Upečeno raz dva s oblíbeným silikonem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Silikon se vybojoval na přední místa mezi materiály v našich kuchyních. Užijte si jeho výhody a usnadněte si nejen vánoční pečení. Silikon je odolný, skladný a zajistí i snadnou údržbu. Díky nepřilnavosti nemusíte formy vymazávat. Široký výběr různých druhů pomocníků.

Nejoblíbenější smoothie maker se slevou 40 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si skvělá smoothie i koktejly hezky podomácku. Se špičkovým smoothie makerem Concept vytvoříte zdravé nápoje pro celou rodinu raz dva. Je rychlý a skladný. Z praktické mixovací nádoby lze rovnou pít díky integrovanému brčku. V sadě navíc druhá nádoba zdarma!

Další články

Načítám