Hlavní obsah
Článek

V posledních asi dvou sezónách se v módě objevil poměrně nezvyklý trend a spodní prádlo, které doposud zůstávalo skryto, začíná záměrně vykukovat pod vrchní vrstvou oblečení, a někdy ho rovnou zcela nahrazuje. Tento trend baví také Simonu Krainovou (51), kterou jsme naposledy potkali na veřejnosti v krajkovém body.

„Mně se to líbí. Je ale důležité samotné prádlo rafinovaně zakrýt a alfou a omegou je kombinace materiálů. Pokud sáhnu po nějakém krajkovém kousku, tak ho nedoplním další krajkou nebo květinovým vzorem, ale naopak to shodím sofistikovaným kouskem. Třeba zdobnou podprsenku ráda srazím pánským nátělníkem, ale rozhodně ji nezkombinuji s hedvábným topem,” popisovala svůj recept Simona, která se stala českou tváří italské značky spodního prádla.

Krainová se krajek a ženských prvků rozhodně nebojí. „Když jsem byla těsně po dětech, tak jsem si nedovolila obléknout něco podobného, ale mnohem jistěji jsem se cítila ve flanelovém pyžamu. Teď mám ale chuť se k tomu zase vrátit. Je moc důležité, když si žena uvědomí, že je stále ještě žena,” dodává Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám