Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Monikou Bagárovou (29) jsme se potkali na finále soutěže nejlepších hasičů a nejkrásnějších hasiček. V zákulisí, kde jsme si povídali, všechny dámy odmítly, aby byly zvěčněné na fotografii s krásnou zpěvačkou. Nechtěly na fotce vypadat hůř než ona, což by byla pravděpodobnost hraničící s jistotou.

"Já bych se ale do soutěže krásy nikdy nepřihlásila. Styděla bych se a bála bych se, že se něco stane. Při chůzi, v plavkách nebo něco dalšího. Obdivuju holky, které do toho jdou," svěřila nám Monika, která jako vždy vypadala úchvatně, i když ve svém pudrovém modelu odhalila pouze ramena.

Zpěvačka ovšem uznává, že i pro hudební kariéru je vzhled důležitý. "Image je samozřejmě důležitá. Třeba Beyoncé je kombinace všeho nejkrásnějšího na světě. Nádherně zpívá, vypadá i tancuje. Je super, když všechno funguje dohromady a není to jen o tom, jak ta zpěvačka vypadá," vyznala se z obdivu ke svému profesnímu vzoru.

"Přijde mi, že není ani člověk, ale nějaký anděl, nadpozemská bytost. Já vím, že je za tím hrozně moc práce. Sleduju její koncerty, její nové klipy a vždycky je to hrozně originální a na úrovni. Je prostě královna. A bylo by krásné, kdybych já byla princeznou, jak říkáte," červenala se při pochvale.

Monika také pracovně nezahálí. "Příští rok mi vychází moje album, točíme teď nový videoklip. Brzy vyjde i výsledný produkt, který vznikl ve spolupráci s Japonskem, videoklip jsem byla točit v létě ve Španělsku a v Rumunsku ve studiu s producenty točit písničku, takže už konečně máme nějaký materiál, který brzy přistane i tady u nás," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám