Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shannen Doherty byla v sobotu večer oceněna Americkou onkologickou společností cenou za statečnost. Stalo se tak během galavečera Giants Of Society v Los Angeles. Pětačtyřicetiletá herečka už přes rok bojuje s rakovinou prsu.

Oceněná představitelka Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210 se na akci ukázala ve šmrncovním tmavomodrém sametovém kostýmku, který sladila s šátkem na hlavě i líčením.

Doherty více než dva měsíce podstupuje chemoterapie, vlasy si ovšem s pomocí své maminky a kamarádky dobrovolně oholila už v červenci. Herečce už vyjádřila obdiv za její statečné a veřejně sdílené zvládání náročné léčby řada celebrit. V sobotu večer ji přišly podpořit kromě maminky a kamarádek i kolegyně Sarah Michelle Gellar a Chelsea Handler.

Svůj obdiv k Shannen vyslovila Sarah i komentářem ke společné fotografii na Instagramu: „Mou každodenní múzou je má statečná přítelkyně Shannen. Vždy jsem říkala, že ona je jedním z nejčestnějších přátel, co jsem kdy poznala, a teď, kdy absolvuje nejtěžší cestu svého života, sdílí vše s přáteli, které nikdy neviděla, v naději, že pomůže dalším lidem, kteří procházejí tím samým.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám