Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Milovníci bujných dívčích předností si rozhodně přijdou na své! V novém seriálu Streamu pro mladé Semestr nehrají jen již ostřílení herci a herečky, ale i jedna začínající. I když je otázka, jestli víc hraje ona, nebo její tělo. Mrkněte se na ukázku z druhého dílu (v seriálu toho je o dost víc), prohlédněte si fotogalerii a přečtěte si, co nám vnadná slečna o natáčení řekla!

Eva Hayek v seriálu o mladých pro mladé, který se celý odehrává na obrazovkách počítačů, mobilů či tabletů, představuje Bětku, pábitelku hlavního hrdiny Damiána, který má přitom vztah s Amálií. Jednoho dne mu po příchodu z párty zavolá přes internet a když přijde na přetřes její nové tetování, mladíkovi ho ráda ukáže. Přitom ale samozřejmě hlavně i mimořádně naditou podprsenku, která by mohla být klidně o dvě čísla větší.

A kdo dívka, která v Semestru provokuje postavu Honzy Hofmana, vůbec je? „Herectvím se opravdu neživím. Mám za sebou jen menší příležitosti v zahraničí. Ale vždy, když nějaká nabídka přijde, tak se nejdřív ptám, zda tam není požadavek na svlékání. To totiž odmítám. V Semestru jsem udělala výjimku kvůli kamarádce, která je v realizačním týmu a potřebovala, abych se odhalila. Bylo to nejvíc, co jsem kdy udělala,“ řekla Super.cz vnadná blondýnka.

Natáčení prý trvalo tři hodiny a Eva měla působit přiopile. Že má naváto, jí věříte. „Nepiju, ale žádali mě, abych byla povolná taky trošku opilá, tak jsem splnila zadání. Byla jsem hodně nervózní, ale pak to opadlo,“ dodala kráska.

Co všechno v Semestru odhalila, na to se můžete podívat v druhém díle seriálu. V třetím mimochodem budou hrát ňadra postavy Bětky ještě větší a odvážnější roli!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám