Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Našim babičkám trvala příprava svíčkové celý den. Co by asi řekly na naše hrnce, které ji uvaří samy a nás k tomu skoro nepotřebují? Moderní kuchyňské spotřebiče šetří čas a příprava skvělých zdravých pokrmů je pro ně hračka. Znáte ty nejlepší? Jsou čtyři – pomalý hrnec, elektrický „papiňák“, sušička potravin a vakuovačka. Pořídíte-li si tyhle čtyři pomocníky, zjistíte, že máte najednou spoustu volného času. Pracují totiž samostatně a výsledek je vždy perfektní.

Pomalý hrnec CrockPot 5,7 l

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomalý hrnec CrockPot 5,7 l připraví výborné jídlo, zatímco budete v práci nebo na výletě. Navíc zcela bezpečně a s nízkou spotřebou energie. Uchová všechny chutě i vůně a masíčko je z něj jako dort!

Multifunkční elektrický tlakový hrnec Ella

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Multifunkční elektrický tlakový hrnec Ella urychlí přípravu pokrmů o 40 % a uspoří až 60 % energie. Když má uvařeno, udržuje teplotu pokrmu až do vašeho příchodu. O bezpečnost se stará 7 pojistek.

Novozélandská sušička Ezidri

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novozélandská sušička Ezidri je ideální pro přípravu zdravých pamlsků, jako jsou ovocné nebo zeleninové chipsy, tyčinky, müsli, bonbóny a také sušené maso nebo mořské plody. Ušetříte a víte, co jíte.

Vakuová svářečka fólií Foodsaver

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vakuová svářečka fólií Foodsaver prodlouží až 5x životnost potravin. Šunka, sýr, maso i hotová jídla ve vakuových sáčcích a dózách dlouho vydrží a dietní jídla si můžete nachystat na týden dopředu.

Další články

Načítám