Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Michaelu Douglasovi (66) po vyléčení z vážné nemoci už evidentně otrnulo. Vtipálek Michael na středeční premiéře nového filmu Nákaza (Contagion) v New Yorku zase bavil široké okolí, když před fotografy předváděl, jak by olízl oholenou hlavu hereckému kolegovi Mattu Damonovi (40). Douglas jej chytil za hlavu a tak svůj opravdu dlouhý mršný jazyk.

Nový sci-fi snímek režiséra Cliffa Martineze pojednává o smrtící nákaze, která existenčně ohrožuje celé lidstvo. V hlavních rolích se objeví kromě Matta Damona také Gwyneth Palthrow, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law či John Hawkes.

Douglas od loňského léta bojoval s rakovinou hrtanu, absolvoval řadu chemoterapií a zhubnul 14 kilogramů. Začátkem roku podstoupil operaci, při níž mu byl nádor z krku vyjmut a herec se postupně dostával do formy. Michaelovi se podařilo nad zákeřnou chorobou vyhrát a dnes už je zcela fit. Letos v červenci například se svou ženou Catherine Zeta-Jones (41) podnikl dovolenou po několika evropských zemích včetně Řecka, Francie či Turecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám