Hlavní obsah
Článek

Svatby snů s miliardářem Jamesem Packerem se sice Mariah Carey (55) nedočkala, ale vypadá to, že dlouho sama nezůstane. Během noční jízdy po barech si ani nevšimla, že jí ňadra málem vypadla z korzetu.

Popová diva přišla o muže, který ji zahrnoval luxusem, zrovna v době, kdy soud definitivně potvrdil její vleklý rozvod s Nickem Cannonem. Mariah nezahálí a políčila na dalšího potenciálního partnera. Po poměru s Packerem u ní ale mají šanci nejspíš jen majitelé pořádně tučných kont.

Zpěvačka po rozchodu nepropadá depresím a žal zahání po barech, kam zpravidla vyráží v dost odvážném oblečení. Mariah si po úspěšném hubnutí oblíbila lascivně vyhlížející modely. Teď to ovšem vypadá, že jako svobodná žena opět povolila uzdu svým chutím.

Carey je známá váhovými výkyvy a nelze přehlédnout, že má opět tendence vrátit se do oplácané fáze. Zpěvačka však odmítá respektovat svou konfekční velikost, takže z nešťastně zvoleného outfitu přetékala.

Pokud to takhle s Mariah bude pokračovat, bude muset opět zaměstnat šikovného grafika, který ji dle přání zúží. Zpěvačka má s dodatečnými úpravami svého těla bohaté zkušenosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám