Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První zkušenost s drogami měla tato dnes třiačtyřicetiletá britská herečka ve čtrnácti letech. V šestnácti, kdy Danniella Westbrook vyhrála konkurz na roli v nekonečném seriálu EastEnders, už v kokainu lítala naplno. Sama herečka kdysi odhadla, že za drogy utratila přes 250 tisíc liber a například během prvního těhotenství užívala pět gramů koksu denně. Léta silné závislosti se podepsala nejen na jejím vzhledu, ale i na zdraví. V roce 2001 dokonce musela podstoupit dramatickou operaci nosní přepážky, o kterou prakticky úplně přišla. A podle nejnovějších fotografií si potížemi prochází znovu.

O víkendu Westbrook načapali fotografové v ulicích Londýna ve společnosti jejího syna Kaie, jak mají namířeno do jedné z hospod. Herečka měla pod nosem nalepenou náplast a pokoušela se místo zakrývat rukama. V hospodě si bílou náplast vyměnila za tělovou a následně se synem a kamarádkou prohodila pár slov před podnikem.

Herečka v posledních letech tvrdila, že je čistá, ale zároveň v roce 2014 připustila, že není vyloučené, že v nějaké těžké životní situaci do drog opět spadne. Ten moment skutečně nastal a Westbrook letos v září přiznala, že kokain znovu užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám