Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyznavači amerických romantických komedií si jistě vybaví snímek z poloviny 90. let Čtyři svatby a jeden pohřeb, kde hlavní role ztvárnili Hugh Grant (56) a Andie MacDowell (58). Přesně po 22 letech se tito dva bývalí filmoví milenci setkali na nedělním udílení Hollywood Film Awards a při té příležitosti si spolu zapózovali na červeném koberci.

Dvojice se společně objevila i na pódiu, přičemž šestapadesátiletý rodák z Londýna si i jednu z cen odnesl, a to za životopisný snímek Božská Florence, kde si zahrál herce St. Claira Bayfielda - přítele a manažera mimořádně bohaté ženy Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), jejímž životním snem je navzdory nulovému talentu zpívat.

A jako správný anglický gentleman vysekl Hugh své dávné kolegyni Andie poklonu i se špetkou britského humoru: „Jsem dost deprimovaný z toho, jak moc jsi po těch 22 letech oproti mně zachovalá. Používáš nějaké speciální krémy nebo něco takového? Je to úžasné. Jsi pořád jako broskvička.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám