Hlavní obsah
Článek

Natalie Portman (42) je maminkou pětiletého Alepha, jehož porodila ve stejném roce, kdy obdržela Oscara za hlavní roli ve filmu Černá labuť. V příštím roce se může dvojitý úspěch opakovat. Herečka se opět zakulacuje a má další želízko v ohni, které jí už přineslo první trofej.

Baletní drama režiséra Darrena Aronofského bylo pro Natalii Portman životním milníkem. Nejenže se dočkala nejvyššího hereckého ocenění, ale na natáčení poznala tanečníka a choreografa Benjamina Millepieda, s nímž očekává už druhého potomka. Aleph se příští rok dočká sourozence a Natalii nečekají jen mateřské povinnosti.

Slavná herečka izraelského původu byla největší hvězdou udílení Hollywood Film Awards, kde obdržela cenu za ztvárnění Jacqueline Kennedyové v životopisném filmu Jackie. Natalie Portman se tak může pochlubit cenou, která často předznamenává průběh dalších filmových ceremoniálů včetně Zlatých glóbů a Oscarů.

Uznání se dočkal i Tom Hanks, jehož role měla také skutečnou předlohu. Herec získal cenu jako pilot Chesley Sullenberger, který dokázal letadlem přistát na vodní hladině, což Clint Eastwood zachytil ve filmu Sully: Zázrak na řece Hudson. Za vedlejší role byli oceněni Nicole Kidman (Lion) a Hugh Grant (Božská Florence).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám